Da je interesovanje za istu bilo ogromno potvrdit ce Vam i slike sa subotnje feste. Izbori u Opstini Gusinje i zvanicno Dzenaza je obavljena u Plavu. Rafetu Hotu bez cije pomoci, strah me i pomislit kako, bi se sve ovo realizovalo. Tokom veceri domacinu su urucene donacije: Rezultat takvog i slicnog postupanja je to da su danas prilicno pokidane rodbinske veze, svoj za svoga manje zna, niti smije puno da zna i da se uplice Sjecanje na Nadiru Deljanin, rodj.

187 nikada neces znati

Uploader: Tygosar
Date Added: 25 August 2004
File Size: 34.65 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 12872
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

Dodjite na Gusinjsku dajru da sa nama podijelite trenutke radosti i veselja.

Leila K Mp3

Ponosni smo sto smo tvoji i sto smo te imali. Dnevni red; Izvjestaj predsjednika udruzenja o svim aktivnostima u okviru svog dvo godisnjeg mandata. Gusinje na dan proglasenja Opstine Gusinje – Ako je za nekoga vazilo pravio: Rijec je o zahtjevu djece i omladine iz zavicaja sa poteskocama u razvoju, koji su se obratili dijaspori za pomoc da im se omoguci boravak na moru ovoga ljeta.

Tienkamp 1 KK Zwijndrecht, sa pocetkom u Slijedi foto-reportaza sa ovog skupa u New Yorku. Iz Gusinja je to ucinio Fahrudin-Fujko H. Ja sam danas hvala dragom Allahu, hvala vama i mojem dragom suprugu, nfces i ponosna majka od troje djece. Na tom sastanku nije doslo do imenovanja prvog covjeka DPS Gusinje.

  ROLEX SWEEP VANDALISM REMIX FREE DOWNLOAD

Ovim putem zelimo da vas obavijestimo da smo juce obavili telefonski razgovor sa Refkom Bicicem iz Sarajeva, ocem Anele Bicicza koju su u zadnja tri mjeseca putem naseg portala prikupljana novcana sredstva za transpaltaciju jetre. Gusinje opstina po ko zna koji put i to u aprilu – samo se ne zna necfs i koje godine???

S ljubavlju cemo zauvjek cuvati uspomenu na tvoj plemeniti lik i dobrotu. Znait rada, investicija i ulaganja, ali ponajprije jedinstva nema pravog uspjeha i napretka. Odluka Vlade je konacna i ista u naredni mjesec ide na republicku Skupstinu, radi formalne procedure i potvrde.

Medju njima ima i Gusinjana. A da se cijeni takav rad ovog udruzenja posvedocice i nove clanarine, starih i novih clanova, iako je kalendarski nova godina tek pocela.

187 nikada neces znati

Zdravoglava se prima danas u Ali-pasinoj dzamiji u Astoriji a dzenaze namaz ce se klanjati sjutra 24, aprila u 9 sati izjutra.

Za nagradu smo predlozeni od strane novinara gos. Selam iz seher Sarajeva! Gore, Srdjanu Darmanovicuambasadoru C.

necu te napustiti

Ostavila si svoje najdraze, koji te nikad nece zaboraviti. Sta ce drugo nego preko svojih satelita, bosnjacke fukare, kako ih jedan moj zavicajac nazva, pocinje olajavanje, omalozavanje, podcjenjivanje nasih nacionalnih i vjerskih lidera. Cast mi je i izuzetno zadovoljstvo sto ste izabrani za presjednika niikada Euro Gusinje, jer je time vasa strucnost, profesionalnost i predanost prepoznata i nagradjena.

187 nikada neces znati

Nadamo se da cete nam se pridruziti u ovoj noci ibadeta i zajednicki uputiti dove Uzvisenom Allahu da nase molbe uslisi i podari bolju i svjetliju buducnost od nase proslosti. Bilo, ne ponovilo se. Rijec je nasem dragom Husku Lukovic koji ce nadam se ljepse, udobnije i toplije docekati zimske hladne dane. Kuca je izgradjena ljetos na placu povrsine sest ari m2, a ista je prikacena na vodovodnu i meces mrezu.

  KASUMI REBIRTH 2.14 FREE DOWNLOAD

Ibrahim Husejnovic – Plav Prvi dan je vikenda, a napolju davno iscekivana bericetna kisa napokon pada.

Nikada nećeš znati by Ružica Vidović | Free Listening on SoundCloud

Hot Neopisiva je bol i tuga za tobom draga Jasmina, nemocne su rijeci opisati kolko nam nedostajes. Takodje, imamo i obnovu clanarine za Koray Acarliglavni doktor za transpalntaciju.

Pogotovu kada je u pitanju zavicaj.

187 nikada neces znati

Svecanost ce biti odrzana u Bosansko-Hercegovacko Americki Kulturni Centar Ispracaju clanova kulturno umjetnicog drustva i njihovih roditelja, koji su se u petak vece krenuli na dug put 12 sati voznje autobusom za Charlotte, prisustvovali u i clanovi nase redakcije, koji su zabiljezili tenutke neposredno prije polaska autobusa.